Bejelentkezés

Nem vagy még regisztrálva? Ejnye.
Itt seperc alatt megteheted.Hírek

hbo

3×10 - Mhysa

hét, nap, óra, perc, másodperc

Nem feledni, hogy Magyarországon egy nappal az amerikai premier után már látható is a legújabb epizód!

1Szoros második hely az all-time toplistán!
2013. június 07, péntek 03:40:15, írta: Felagund

Az HBO nemrég kiadott egy diagramot, amelyen az általuk eddig gyártott sorozatok átlagos epizódonkénti nézettsége szerepel (minden médiaplatformon összesítve - letöltések, torrentek értelemszerűen nem számolandók ide...). Ez nem kevesebbet mutat, mint hogy a Trónok Harca harmadik évada az összesítésben bizony lehagyta a True Bloodot, és egyedül a Maffiózók (The Sopranos) 2004-es évada előzi meg, átlagosan 0,8 millió nézővel.

 

A kép a tovább gombra kattintva lesz látható.

Részletezésként:

A sorozatot 5-5,2 millióan látják az első vetítésen, erre jön még rá az aznapi második vetítés átlagosan egymillió nézője. Körülbelül további 2 millió néző veszi fel (és nézi meg egy későbbi időpontban) az adott heti részt, és szintén nagyjából ugyanennyi azok száma, akik a hét közbeni ismétléseket (is) nézik, akár az HBO-n, akár annak leánycsatornáin (HBO2, HBO Latino).

A maradék kb hárommillió a netes platformokból (HBO GO, On Demand) jön össze.

 

Még egy érdekesség: a nézők között a férfiak és nők száma majdnem egyforma (57% férfi, 43% nő), ami azt jelzi, hogy nem rétegműsorról van szó (mint mondjuk a Szex és New York esetén), a hölgyek ugyanúgy érdeklődnek a sorozat iránt :)

1. Lajxko2013. június 08, szombat 04:03:29

Ajánlom mindenkinek
http://goo.gl/2JVzk