Bejelentkezés

Nem vagy még regisztrálva? Ejnye.
Itt seperc alatt megteheted.Hírek

hbo

3×10 - Mhysa

hét, nap, óra, perc, másodperc

Nem feledni, hogy Magyarországon egy nappal az amerikai premier után már látható is a legújabb epizód!

0Forgatási helyszínek eddig
2013. július 01, hétfő 04:02:10, írta: Felagund

Ahogy beindul a negyedik évad forgatása, egyre-másra szivárognak ki a forgatási helyszínek is.

Az már köztudott, hogy a sorozat forgatási központja Észak-Írország, a belfasti Paint Hall stúdió, illetve számos egyéb kültéri helyszín szerte Észak-Írországban. Ezeken kívül Horvátország is megmarad, sőt Dubrovnik mellett most már Splitben is fog forogni a sorozat!

Ezen kívül visszatérnek Izlandra is (ezúttal nyáron), ahol továbbra is minden bizonnyal a Fal környékén játszódó történetszálat fogják felvenni.

Ezen kívül valószínűleg megmarad a marokkói helyszín is, de per pillanat erről nincsen információnk.

0
2013. július 01, hétfő 04:00:30, írta: Felagund
0A Vörös Vipera
2013. június 28, péntek 14:31:20, írta: Felagund

James Hibberd, az Entertainment Weekly Trónok harca-felelőse szellőztette meg a hírt, hogy elkelt a negyedik évad legnagyobb várakozással övezett szerepe, Oberyn Martell.

A Vörös Viperát Pedro Pascal, chilei színész fogja alakítani, akit elhivatottabb sorozatnézők a Good Wife-ban, illetve a Dracelandben láthatták, valamint talán az is segíthette a kiválasztását, hogy a Red Widow-ban is szerepelt :)

>> Tovább >>

2Ser Alliser visszatér!
2013. június 24, hétfő 08:51:20, írta: Felagund

A negyedik évad első casting-jellegű híre az, hogy a minap Owen Teale (Ser Alliser Thorne, az Éjjeli Őrség kedvetlen kiképzője) megerősítette, hogy 2014-ben visszatér a sorozatba, hogy tovább keserítse Jon és társai életét.

0A teljes Emmy-lista
2013. június 12, szerda 03:50:32, írta: Felagund

Immár hivatalossá váltak azok a kategóriák, amelyben az HBO idén elindítja a Trónok harcát. A Vektor által összeszedett lista most kibővült a technikai kategóriák nevezőivel. Az Akadémia július 15-én jelenti be, hogy kiket tart méltónak a nevezésre, a díjkiosztó pedig két hónappal később, a technikai kategóriák esetében szeptember 15-én, a drámai kategóriáké pedig egy hétre rá, szeptember 22-én lesz megtartva, ünnepélyes gálaműsor keretében.

A teljes lista a tovább gombra kattintva olvasható.

>> Tovább >>

4Emmy esélylatolgatás
2013. június 11, kedd 05:46:05, írta: Felagund

Az Emmy a televíziózás egyik legrangosabb díja, gyakorlatilag a tévés Oscarnak felel meg. Ennek következtében aztán, akármilyen presztízse is van, folyamatosan felmerül a vád, miszerint az ítészek sokkal kevésbé a tényleges értékek, mint inkább különböző egyéb érdekek és ilyen-olyan háttéralkuk mentén hozzák meg a döntésüket, ennek is tulajdonítják, hogy fantasy jellegű sorozatok eddig nem igazán voltak a díjazottak között.

A Trónok harca talán az első esélyes jelölt, amely megtörheti ezt a hagyományt, noha az eddigi évek díjazásai azért nem adnak tápot különösebb hurráoptimizmusnak, mindenesetre reménykedjünk :)

A tovább gombra kattintva Vektor képbehozóját és fejtegetését olvashatjátok a sorozat Emmy-jelöléseit illetően.

>> Tovább >>

0Az első komolyabb díj
2013. június 11, kedd 04:22:32, írta: Felagund

...a remélhetőleg sokból :)

 

A Trónok harca - holtversenyben a Breaking Baddel - megnyerte a Critics' Choice Awards díjat Legjobb Drámai Sorozat kategóriában. Gratulálunk!

Egyébként pedig a tovább gombra kattintva láthatjátok a listát, amely az ezévi Emmy-felterjesztéseket tartalmazza (ezek csak a sorozat készítői által leadott nevek és címek, ezek közül a bizottság fogja kiválasztani a tényleges jelölteket)

 

>> Tovább >>

0Nem sikerült bravúrral búcsúzni...
2013. június 10, hétfő 19:46:04, írta:

Nos hát, ennyi volt a harmadik évad, immár az utolsó részt is láthattuk, nem marad más, mint az újabb kilenc hónapos várakozás a negyedik évadra.

Sajnos a nézettségi adatok nem igazolták a rajongók kezdeti nagy reményeit, a Mhysát 5,4 milló néző látta a vasárnapi első vetítésen, amivel ugyan sikerült lekörözni a True Bloodot, de a vágyott hatmilliós nézőszám álom maradt.

 

Majd talán a negyedik évad... :)

 

 Ezzel a gameofthrones.hu szerkesztősége búcsúzik a sorozat harmadik évadjától, de ne féljetek, a köztes időben sem maradtok kedvenc sorozatotok hírei nélkül, sőt! :) Ahogy már eddig is szoktuk, mostantól átállunk hírfigyelő üzemmódba, és amint valami a negyedik évaddal kapcsolatos hírt, pletykát vagy információt megtudunk, azt azonnal közöljük veletek!

Köszönjük az eddigi figyelmet, kövessetek minket továbbra is itt és a Facebook-oldalunkon is, búcsúzóul pedig hallgassátok meg a sorozat eddigi magasan legjobb betétdalát, amivel a harmadik évadtól búcsúzott: Mhysa

>> Tovább >>

1Szoros második hely az all-time toplistán!
2013. június 07, péntek 03:40:15, írta: Felagund

Az HBO nemrég kiadott egy diagramot, amelyen az általuk eddig gyártott sorozatok átlagos epizódonkénti nézettsége szerepel (minden médiaplatformon összesítve - letöltések, torrentek értelemszerűen nem számolandók ide...). Ez nem kevesebbet mutat, mint hogy a Trónok Harca harmadik évada az összesítésben bizony lehagyta a True Bloodot, és egyedül a Maffiózók (The Sopranos) 2004-es évada előzi meg, átlagosan 0,8 millió nézővel.

 

A kép a tovább gombra kattintva lesz látható.

>> Tovább >>

1Ennyien bírták...
2013. június 04, kedd 09:14:23, írta: Felagund

A tvbythenumbers oldal jelentése szerint a kilencedik rész nézettsége az Egyesült Államokban 5,22 millió volt, ami bár nem éri el a hatodik rész csúcsát, de a hetedik epizód visszaesése után újra növekszik a nézőszám.

 

És akkor most lehet drukkolni, hogy vajon meglesz-e jövő héten a hatmillió :)

0Kvíz
2013. június 01, szombat 08:12:05, írta: straphe

Sokat késve ugyan, de végre kikerült a nyolcadik epizódnak a kérdéssora.

3A legújabb rész helyett
2013. május 29, szerda 13:24:42, írta: Felagund

Mivel ezen a héten a Memorial Day miatt nincs új rész, ezért elégedjetek meg ezzel a nyolc és fél perces videóval, amit a sorozat készítői raktak össze arról, hogy milyen, és mit is jelent a házasság Westeroson.

 

A videó a 'tovább' gombra kattintva érhető el.

 

 

>> Tovább >>

0Negyedik évados szereplők
2013. május 28, kedd 02:15:17, írta: straphe

Martin mester nemrég megerősítette, hogy a producerek már keresnek is negyedik évados karakterekre színészeket. Hogy mely szereplők fognak biztosan feltűnni, azt a tovább mögött megtudjátok.

>> Tovább >>

0Jelölések ismét
2013. május 26, vasárnap 10:50:28, írta: Felagund

Újra elközelg a díjátadó-idősak, és a sorozatot természetesen számtalan szervezetnél van, illetve lesz jelölve.

Talán az első legnagyobb ilyen a Critic's Choice Award, amelyet június 10-én osztanak ki és amelyben a sorozat a következő kategóriákban száll versenybe:

Legjobb dráma

Legjobb férfi mellékszereplő: Nikolaj Coster-Waldau

Legjobb női mellékszereplő: Emilia Clarke

Legjobb vendégszereplő: Diana Rigg

0Újra ötmillió fölött!
2013. május 21, kedd 12:01:16, írta: Felagund

Úgy néz ki, a múlt heti 4,84 millió néző csak valami botlás lehetett, mert a nyolcadik részt 5,131 millióan látták, az első ismétléssel együtt pedig 6,11 millióra nőtt ez a szám, úgyhogy újra lehet reménykedni a hatmilliós évadzáróban, illetve - minimális tervként - a True Blood trónfosztásában! :)