Bejelentkezés

Nem vagy még regisztrálva? Ejnye.
Itt seperc alatt megteheted.Hírek

hbo

3×10 - Mhysa

hét, nap, óra, perc, másodperc

Nem feledni, hogy Magyarországon egy nappal az amerikai premier után már látható is a legújabb epizód!

1Hol tartanak a forgatással
2013. július 31, szerda 14:51:45, írta: straphe

Nem sok hírt írtunk a negyedik évad forgatásáról, így most egy kis helyzetjelentés következik. Tavaly négy országban forgattak (ötben, ha hozzászámoljuk a medvés jelenet miatti Amerikában töltött napokat) a srácok, ami irtózatosan magas szám a többi tévésorozathoz képest, és többször is említette D&D, hogy logisztikailag elég nehéz volt összehozni a dolgot.

Idén olyan pletykák járnak, hogy a produkció nem fog visszatérni Marokkóba, ahol tavaly minden egyes essosi jelenetet filmeztek, ehelyett Daenerys kalandjainak ismételten Horvátország, pontosabban Split városa fog otthont adni. Igazán nem meglepő, hogy visszavettek egy picit a helyszínekből, szerintem mindenképp jó döntés volt.

Ami azonban meglepőbb, az az, hogy visszatértek Izlandra. A napokban ér véget a meglehetősen rövid izlandi forgatás, ám ahhoz képest, hogy csupán egy pár hetet ültek a csodaszép észak-európai országban, meglehetősen sok színész megfordult arrafelé, többek közt Gwendoline Christie-t (Brienne) és Maisie Williamst (Arya) is látták Izlandon.

Izlandi forgatás végeztével a horvátországi csapat kezd készülődni, és ennek megfelelően helyszíneket keresnek és díszleteket építenek - a tovább mögött egy új forgatási helyszínről találtok pár minimálisan spoileres infót, illetve képet.

A stáb egy elhagyatott hotelt nézett ki magának, írta Twitteren @MJuricDuTVnet:

 A helyszín tökéletes lenne egy bizonyos párbajhoz, mely az évad vége felé történne, nemdebár?

1. Bronzon2013. augusztus 01, csütörtök 05:19:43

Sziasztok!

Mikor lesz a fórumban harmadik évad értékelő topic?